Personvernregler

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan spyder-rentals samler inn, lagrer, bruker og beskytter informasjon du gir når du bruker dette nettstedet.

Hver gang du går inn på eller bruker dette nettstedet, godtar du å være bundet av våre 'vilkår og betingelser', erklæring om ansvarsfraskrivelse, og denne 'personvernpolicyen' og samtykke til vår policy for datainnsamling, lagring, deling og bruk beskrevet her.

CF Web Voyager, LLC er forpliktet til å sikre at personvernet ditt er beskyttet. Skulle vi be deg om å oppgi viss informasjon som du kan identifisere deg når du bruker dette nettstedet, kan du være trygg på at den bare vil bli brukt i samsvar med denne personvernpolitikken.



CF Web Voyager, LLC kan endre denne policyen fra tid til annen ved å oppdatere denne siden. Du bør sjekke denne siden innimellom for å sikre at du er fornøyd med eventuelle endringer.

Hva vi kan samle på



Personlig identifiserende informasjon betyr all informasjon om et individ som personen kan identifiseres fra. Det inkluderer ikke data der identiteten er fjernet (anonyme data).

02 trailblazer 4x4 fungerer ikke

Vi kan samle inn følgende personlig identifiserende informasjon i henhold til ditt samtykke hvis du valgte å fullføre quizen, abonnere på vårt nyhetsbrev eller e-postserien, registrere deg for et webinar, kjøpe et av produktene våre (f.eks. E-bøker, coachingtjenester), laste ned en gratis produkt, send inn en kommentar, eller fyll ut et kontaktskjema.

  • Navn
  • kjønn
  • epostadresse
  • meldingsdetaljer du sender med kontaktskjemaet vårt
  • kommentarer du legger igjen på nettstedet vårt
  • svarene du gir når du fullfører quizen

Hvilken tilleggsinformasjon samler vi inn?



Serverne våre gjenkjenner automatisk besøkendes domenenavn og IP-adresser (nummeret som er tildelt datamaskiner på Internett). Ingen personlige opplysninger om deg blir avslørt i denne prosessen. Vårt grunnlag for å samle inn og lagre disse dataene i serverloggene våre er for det begrensede og legitime formålet å oppdage og forhindre svindel og uautorisert systemtilgang, og sikre sikkerheten til systemene våre.

Hvordan lagrer vi personlig identifiserende informasjon

Din e-postinformasjon (e-postadresse, navn) lagres serveren til e-postlisteleverandøren som leverer e-post, e-postserier eller nyhetsbrev. Din informasjon er bare tilgjengelig av de som hjelper med å administrere disse listene for å levere e-post til de som har abonnert.

Hvis du har tatt en quiz, lagres informasjon om quiz-svarene og resultatene i en database på serverne våre. Denne informasjonen identifiseres av et unikt ID-nummer som kan være knyttet til e-postadressen din.

Eventuell melding eller kommentar kan lagres på serverne våre. Du kan be om at informasjon slettes i henhold til prosedyren som er beskrevet nedenfor.

Innsamling og behandling av bruksdata

Vi kan behandle data om din bruk av nettstedet og tjenestene våre, som kan beskrives som 'bruksdata'. Det er ikke personlig identifiserende informasjon. Bruksdataene kan omfatte din geografiske plassering, nettlesertype og versjon, operativsystem, henvisningskilde, lengde på besøk, sidevisninger og nettstedsnavigasjonsstier, samt informasjon om tidspunktet, frekvensen og mønsteret for dine besøk. Kilden til bruksdataene er Google Analytics, Facebook Pixel og andre tredjepartsleverandører etter eget ønske. Disse bruksdataene kan behandles for å analysere bruken av nettstedet og tjenestene. Det juridiske grunnlaget for denne behandlingen er samtykke eller våre legitime interesser, nemlig å overvåke og forbedre nettstedet og tjenestene våre.

Hva vi kan gjøre med informasjonen vi samler inn

Vi vil ikke dele din personlige informasjon med tredjeparter slik at de kan markedsføre sine egne produkter uten ditt samtykke. Hvis du forlater nettstedet vårt og kjøper et produkt eller en tjeneste vi markedsfører, vil selskapet du kjøper fra gi oss beskjed om kjøpet, samt viss identifikasjonsinformasjon for deg. Vi deler ikke denne informasjonen med andre.

Vi kan bruke informasjonen du gir og interessen du uttrykker for produktene våre for å bedre forstå dine behov og gi deg bedre service og spesielt av følgende grunner:

  • For administrasjon og drift av virksomheten (f.eks. Intern journalføring, dataanalyse, feilsøking)
  • Sikre levering av produkter du kjøper
  • Behandler forespørsler om refusjon
  • Vi kan bruke informasjonen til å forbedre våre produkter og tjenester.
  • Med e-postabonnementet ditt kan vi sende deg informasjon relatert til quizresultatene dine.
  • Med ditt e-postabonnement kan vi med jevne mellomrom sende salgsfremmende e-postmeldinger om nye produkter, spesialtilbud eller annen informasjon som vi tror du kan synes er interessant ved hjelp av e-postadressen du har oppgitt.
  • Fra tid til annen kan vi også bruke informasjonen din til å kontakte deg for markedsundersøkelsesformål.
  • Vi kan kontakte deg via e-post som svar på din henvendelse eller for andre relevante formål.
  • Vi kan bruke informasjonen til å tilpasse nettstedet i henhold til dine interesser.

Alle e-postmeldinger som sendes til deg, inkluderer en lenke for avmelding. Du kan fjerne deg selv når som helst ved å klikke på lenken for avmelding.

Sikkerhet

Vi er forpliktet til å sikre at informasjonen din er sikker. For å forhindre uautorisert tilgang eller avsløring, har vi innført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmessige prosedyrer for å beskytte og sikre informasjonen vi samler inn online.

Nettstedet har rimelige sikkerhetstiltak på plass, for eksempel Secure Sockets Layer-protokoller for å forhindre tap, misbruk og endring av informasjonen vi får fra deg, men vi gir ingen garantier om vår evne til å forhindre slikt tap, misbruk, til deg eller til en tredjepart som oppstår på grunn av slikt tap, misbruk eller endring.

Bruk av informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten fil som ber om tillatelse til å bli plassert på datamaskinens harddisk. Basert på nettleserinnstillingene dine, kan filen legges til, og informasjonskapslen hjelper deg med å analysere nettrafikk eller fortelle deg når du besøker et bestemt nettsted. Informasjonskapsler lar webapplikasjoner svare på deg som individ. Nettapplikasjonen kan skreddersy driften din etter dine behov, liker og ikke liker ved å samle og huske informasjon om dine preferanser.

Vi bruker tredjeparts trafikklogg-informasjonskapsler for å identifisere og spore data, inkludert hvilke sider som brukes. Dette hjelper oss med å analysere data om websides trafikk og forbedre nettstedet vårt for å skreddersy det etter kundenes behov. Trafikkdataene vi samler inn er anonyme, og vi bruker denne informasjonen til statistiske analyseformål og for å vise annonser basert på brukernes tidligere besøk på nettstedet vårt.

Samlet sett hjelper informasjonskapsler oss med å gi deg et bedre nettsted ved å gjøre det mulig for oss å overvåke hvilke sider du synes er nyttige og hvilke du ikke gjør. En informasjonskapsel gir oss på ingen måte tilgang til datamaskinen din eller personlig identifiserbar informasjon om deg.

Du kan velge å godta eller avvise informasjonskapsler. De fleste nettlesere godtar automatisk informasjonskapsler, men du kan vanligvis endre nettleserinnstillingen for å avvise informasjonskapsler hvis du foretrekker det. Dette kan hindre deg i å dra full nytte av nettstedet.

Du kan tilbakekalle ditt samtykke til vår datainnsamling, deling og bruk av personlige data for personalisering av annonser eller andre tjenester eller bruksområder. Du kan velge å velge bort som beskrevet i de neste to avsnittene nedenfor. Eller du kan sende oss en e-post på

Google Analytics Opt-Out Browser Add-On

For å gi besøkende på nettstedet muligheten til å forhindre at dataene deres blir brukt av Google Analytics, har Google utviklet nettlesertillegg for bortvalg av Google Analytics for Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, dc.js).

Hvis du vil melde deg ut, last ned og installer tillegget for nettleseren din. Optimaliseringsprogrammet for Google Analytics er designet for å være kompatibelt med Chrome, Internet Explorer 11, Safari, Firefox og Opera. For å kunne fungere må opt-out-tillegget kunne lastes inn og utføres riktig i nettleseren din. For Internet Explorer må informasjonskapsler fra tredjeparter være aktivert. Lær mer om bortmelding og hvordan du installerer nettlesertillegget riktig.

Bruk av ommarkedsføring av piksler (Clear GIfs) og informasjonskapsler

Noen ganger kan vi velge å samarbeide med tredjepartsleverandører (f.eks. Facebook, Google, Pinterest osv.) For å samle informasjon om brukerne våre for markedsføring. Målet vårt er å matche de riktige menneskene med riktig budskap slik at de får muligheten til å gå tilbake til og nyte nettstedet vårt og hva det har å tilby.

Dette oppnås ved bruk av ommålrettingskode, ofte kalt 'piksler' (også kjent som 'html-kodebit' eller 'Fjern GIF-er)) og' informasjonskapsler 'eller andre lignende teknologier. Pikselkoden er implementert på våre nettsider og fungerer som en ny markedsføringskode. En informasjonskapsel er en liten fil lagret på folks datamaskiner for å samle inn og lagre preferanser og annen informasjon som brukes på nettsider de besøker. Dette lar oss spore og måle brukeratferd og målrette relevante, elektroniske annonser til besøkende på nettstedet vårt på tredjepartsleverandørannonseringsplattformer, inkludert å vise annonsene våre til lignende målgrupper på nettsteder over Internett.

Ingen av disse teknologiene gjør det mulig for oss å identifisere en person personlig. På ingen måte gir det oss tilgang til datamaskinen din. Informasjonen anses ikke å være personlig informasjon. I stedet gjør pikslen plattformen i stand til å fastslå innenfor et rimelig nivå av tillit til at en datamaskin eller enhet er den samme som plattformen tidligere har samhandlet med.

Disse tredjepartsleverandørene kan verves for å vise annonser vi kan velge å plassere på deres annonseringsplattform, inkludert på andre nettsteder over internett. Tredjepartsleverandører bruker informasjonskapsler og piksler for å vise annonser basert på brukernes tidligere besøk på nettstedet vårt.

Du kan alltid velge å velge bort tredjepartsleverandørs bruk av 'informasjonskapsler' i forbindelse med 'piksler' ved å endre nettleserinnstillingene, innstillingene eller ved å gå til Fravalgsside for Network Advertising Initiative .

1998 jeep cherokee ingen gnist

Lenker til andre nettsteder

Nettstedet vårt kan inneholde lenker til andre nettsteder av interesse. Når du har brukt disse lenkene til å forlate nettstedet vårt, bør du imidlertid være oppmerksom på at vi ikke har noen kontroll over det andre nettstedet. Derfor kan vi ikke være ansvarlig for beskyttelsen og personvernet til all informasjon du gir når du besøker slike nettsteder, og slike nettsteder er ikke underlagt denne personvernerklæringen. Du bør være forsiktig og se på personvernerklæringen som gjelder for det aktuelle nettstedet.

Kontrollere personlig identifiserbar informasjon

Du kan velge å begrense innsamlingen eller bruken av din personlige informasjon på følgende måter:

  • Hvis du tidligere har avtalt at vi bruker din personlige informasjon for direkte markedsføringsformål, kan du når som helst ombestemme deg ved å sende oss en e-post på
  • Du kan når som helst velge å avslutte abonnementet på vårt nyhetsbrev (eller e-postserie) ved å klikke på riktig lenke nederst i den respektive e-posten.
  • Hvis du ønsker å tilbakekalle ditt samtykke til vår policy for datainnsamling, lagring og bruk gjennom bruk av informasjonskapsler eller piksler for bruk av personalisering av annonser, kan du velge å velge bort umiddelbart som beskrevet ovenfor.
  • Vi vil ikke selge, distribuere eller leie ut din personlige informasjon til tredjeparter med mindre vi har din tillatelse eller er lovpålagt å gjøre det.
  • Du kan be om at din personlig identifiserbare informasjon slettes eller lastes ned (dvs. dataeksport).

Du kan be om informasjon om personlig informasjon som vi har om deg i henhold til Data Protection Act 1998. Hvis du ønsker en kopi av informasjonen du har, vennligst fyll ut kontaktskjemaet vårt eller send oss ​​en e-post på om.

Hvis du mener at informasjonen vi har om deg er feil, ufullstendig eller krenker noen av personvernrettighetene dine eller har andre forespørsler eller rettigheter du ønsker å utøve i henhold til relevant databeskyttelseslovgivning i forhold til dine personlige data, kan du kontakte eller sende oss en e-post . Noen forespørsler kan behandles raskt avhengig av sakens art.

I noen tilfeller kan det hende vi må be om spesifikk informasjon fra deg for å hjelpe oss med å bekrefte identiteten din og sikre din rett til å få tilgang til dine personlige data (eller å utøve noen av dine andre rettigheter). Dette er et sikkerhetstiltak for å sikre at personopplysninger ikke blir gitt ut til noen som ikke har rett til å motta dem. Vi kan også kontakte deg for å be deg om ytterligere informasjon i forbindelse med din forespørsel om å få raskere svar. Vi prøver å svare på alle legitime forespørsler i en rimelig periode. Noen ganger kan det ta lengre tid enn du kanskje forventer, hvis forespørselen din er spesielt komplisert eller du har kommet med en rekke forespørsler. I dette tilfellet vil vi varsle deg og holde deg oppdatert.

Datalagring

Vi vil bare beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene vi samlet dem for, inkludert gjennomføring av kontrakten med deg og for å oppfylle eventuelle juridiske, regnskaps- eller rapporteringskrav.

For å bestemme riktig oppbevaringsperiode for personopplysninger, vurderer vi mengden, arten og følsomheten til personopplysningene, den potensielle risikoen for skade på grunn av uautorisert bruk eller utlevering av dine personopplysninger, formålene vi behandler personopplysningene dine for og om vi kan oppnå disse formålene på andre måter, og gjeldende juridiske krav.

California sporer ikke avsløringer og rettigheter

A. Spor ikke signaler.

I henhold til California Consumer Privacy Act (CCPA) avslører vi at vi for øyeblikket ikke svarer på 'ikke spor' -signaler utstedt av nettlesere eller andre tredjepartskilder.

B. Vi vil ikke dele din personlige informasjon med tredjeparter slik at de kan markedsføre sine egne produkter direkte uten ditt samtykke.

C. California Eraser Law.

Hvis du er en person under 18 år og har gitt oss personlig informasjon eller innhold til oss på en eller annen måte, har du rett til å be om sletting av denne informasjonen i henhold til 'California Eraser Law.' Kontakt oss for å komme med en slik forespørsel på

Interessante Artikler

2003 Chrysler PT Cruiser dørlåser

Jeg trenger litt hjelp. Bakdørene på cruiseren min låses ikke opp ved å låse opp knappen eller manuelt. Jeg kan ikke låse dem opp i det hele tatt, derfor kan jeg ikke åpne ...

2002 Mazda Tribute motorspoler / tennplugger

Hvor er motorens coilsspark plugger i en 2002 mazda tribute lx? Svar 1: pbrimg srchttps: www.2carpros.comforumautomotivepictures ...

Serpentine og tannremdiagrammer

Merk og rutingguider for bilmotorer som hjelper til med å reparere noe som ellers ville være vanskelig.

Drivstoffdøren åpnes ikke

Når vi trykker på knappen, åpnes ikke bensindøren, vi må ha to personer; en som trykker på knappen og en som lurer døren åpen. Hvordan fikser vi ...

Serpentine og tannremdiagrammer

Merk og rutelinjer for bilmotorer som hjelper til med å reparere noe som ellers ville være vanskelig.

2006 Grand Prix har ingen varme - blåser kald luft

Kjølevæskenivået er bra, men det blåser ikke noe annet enn kaldt og vinteren nesten her. Svar 1: Får de øverste og nederste radiatorslangene ...

2000 Jeep Cherokee PCV-ventil

Jeg vet at 4.0 ikke har en PCV-ventil, er det en del som tar plassen til den? Luftfilteret mitt har noen sorte rester på ...

Veivakselsensorplassering

Trenger å vite hvor veivakselsensoren er plassert. Svar 1: God ettermiddag Det er to for denne modellen. Jeg har lagt ved bilder og ...

Sikringsboksen diagrammer takk?

Jeg tok Cabrio fra hverandre for å bytte ut varmekjernen. Vellykket bortsett fra når AC-kompressoren settes sammen igjen, går den ikke. AC-teknologien min var ...

2004 Dodge Dakota Oljetrykk

Jeg trakk inn mye stoppet hørt skraller i motoren så ut hadde ikke noe oljetrykk slått av sjekket olje det var full oljen har blitt skiftet ut igjen med ...

2000 Honda Civic klimakobling

Klimakoblingen kobler ikke til med mindre jeg hopper 1 og 2 i relé. Systemet er ladet og har kontinuitet ved vekselstrømsbryter. Kondensatorviftemotor ...

Hvordan fjerne overføring

Hvordan fjerne overføring. Svar 1: Plasser velgerspaken i nøytral stilling. Koble fra batterikabelen. Hev og ...

Fjerning av passasjerdørpanel på siden

Hei, hvordan fjerner du skyvedørspanelene på passasjersiden? Døren er låst og åpnes ikke fra innsiden eller utsiden. Svar 1: Hei, jeg & # 39 ...

2003 Dodge Durango AC-linjetrykk

Når du først starter vechand og deretter dreier på vekselstrømmen, er det omtrent 50 grader og på omtrent 3 minutter blir varmt, kompressoren er fortsatt aktiv. Når først ...

Plassering av døraktuator for modusblanding

AC blåser bare gjennom ventilasjonsåpningene, ikke avrimingsgulv osv. Ha full vifte og temperaturkontroll gjennom hele området, vil bare ikke avlede luftstrømmen til ...

Reléplass for batterisparer

Hvor er batterisparereléet på denne lastebilen? . Svar 1: Batterisparereléet er under panseret her er en guide som hjelper deg med å teste det ...

Mens du kjører, sjekk motorlyset?

Jeg hørte umiddelbart en slags stille tikkelyd. Nesten som noe var imot fanen min. Men jeg presset gassen, tikkingen økte i fart. ...

2003 BMW X5 bremselys slukker ikke!

Min 2003 x5 bremselys er på, og jeg får en advarsel om 'sjekk bremsebelegg'. Jeg bytter allerede ut bremseklossene og sjekket bremsevæsken ...

Ingen startdrift - motoren min vil ikke svinge over?

Trucken vil ikke starte tilfeldig. Stikk nøkkelen i vri og alle lampene kjegler på dashbordet. Snu det og ingenting skjer. Lys dimmes ikke eller ...

2000 Oldsmobile Alero drivstoffpumpe

Elektrisk problem 2000 Oldsmobile Alero 4 cyl Forhjulsdrift Automatisk Kjære herr, God dag, håper du gjør ...

1996 Chevy Tahoe Lower Ball Joints

Hvilken størrelse lavere kuleledd bruker en 1996 4dr Chevy tahoe 5.7L Vin 'R'? Jeg har fått to forskjellige svar ... Svar 1: pbr ...

2002 Chevy Malibu drivstofføkonomi

2002 Chevy Malibu 6 cyl Automatisk 11600 miles Min bil pleide å få god bensinkjøring. I det siste har drivstofføkonomien til bilen min ...

2002 Pontiac Grand Prix bensinpumpe eller hva

Jeg har en 02 Pontiac Grand Prix 3,8 V6 K vin. Jeg har hatt problemer med å finne problemet med. bilen vil ikke bli flat på ansiktet uten kraft og ...

1999 Oldsmobile Silhouette skifter ikke til øvre gir

Problemet vises etter at overføringen er varmet opp. Vi drenerte en del av væsken ut på grunn av å være for mett. Jeg la til ny væske med høyt kjørelengde. Dette ...

2003 Chevy Cavalier drivstoffpumpe

DrivstoffpumpeElektrisk sveiv ingen start Ingen drivstofftrykk .... jeg trenger et koblingsskjema for drivstoffpumpe. Så jeg kan se etter strøm på pumpen. ...